"HØST-VINTER-VÅR -SOMMER
DET ER HER DE GROMME BARNDOMSMINNER KOMMER"

mandag 22. september 2014

BAKVENDTLAND PRISER HØSTEN

det har vært stor aktivitet og masse å gjøre på bakvendtland et par uker.innhøsting er en travel tid, og ungene synes det er gøy med matauk! vi har plukket epler, tyttebær og rognebær. i tillegg har vi vært å sett på at de har tatt opp poteter i nabolaget. 


epler var vi å plukket hos ei snill dame på væssia

disse måtte vi så dele og koke før de kunne lages til herlig eplemos.

trangt om plassen ved benken


vi har en utrolig smart kjøkkenmaskin!
 ungene fant ut at de ville dele den gode smaken med så mange som mulig, og bestemte seg for å selge litt eplemos! for disse pengene skulle de få kjøpe det de hadde lyst på!


skilt må lages!


ble en flott salgsbod


vi har sett på de ta opp poteter. disse potetene er til potetgull og egner seg dårlig til middag. så vi plukket ikke med oss noen! 


 rognebær er flotte å se på, men ikke spesielt gode å spise. men vi har plukket en stor pose, som vi har gjemt i fryseren. disse skal vi bruke litt senere i år!forrige uke reiste vi på tyttebærtur til tjura! herlig å komme seg ut i skogen å springe litt! var masse å se på i skogen, men alikevel fikk ivrige unger tid til å plukke masse tyttebær! disse er også til lagring i fryseren. godt å ha noe å gjøre senere også!vi har hatt noen aldeles herlige turer i det supre høstværet! vi håper det fortsetter slik lenge enda! 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar